workshops

De maatschappij van deze tijd vraagt een hoog tempo van leven. Er 'moet' zoveel.... Wanneer je iemand vraagt hoe het met hem/haar gaat is het antwoord vaak: 'druk'! De dagen zijn vol met werken, het gezinsleven, verplichte sociale contacten en dan 'moet' je eigenlijk ook nog sporten en ontspannen.

Heb je wel tijd voor jezelf? Heb je wel tijd om stil te staan bij jezelf, je wensen, je verlangens, je gevoelens, je emoties? Neem je wel de tijd om jezelf weer op te laden? Of heb je voor alles (je huis, werk, auto, apparaten) en iedereen (je ouders, kinderen, collega's,vrijwilligerswerk) tijd en aandacht, maar kom je niet aan jezelf toe?

In het kader van BEWUST LEVEN zijn de volgende workshops opgezet. Je kunt je voor 1 of meerdere workshops opgeven per mail of telefoon (zie bij contact). In kleine groepjes van 4 of 5 personen kun je op verschillende gebieden aandacht schenken aan en op een leuke manier bezig zijn met jezelf. Het spreekt vanzelf dat de persoonlijke dingen die hierbij naar voren komen, niet naar buiten toe doorverteld worden.

We werken op verschillende manieren en met diverse materialen en technieken.

Wanneer de workshops volgeboekt zijn bestaat de mogelijkheid je op een wachtlijst te laten plaatsen voor een later moment.

1. Wie ben je.

Waar kom ik vandaan, hoe ziet mijn stamboom eruit. Wie ben ik, hoe sta ik op dit moment in het leven. Waar ga ik heen, wat verwacht ik van mijn toekomst. (meer...)

2. Blik op oneindig?

Niet stilstaan maar doorhollen? Is dat wat je wilt? Of wil je bewust leven, voelen en ervaren? (meer...)

3. Aandacht voor je lijf

Met ademhalings- en ontspanningsoefeningen, bio-energetische oefeningen en aandacht voor houding en beweging. (meer...)

4. APK keuring voor je relatie

In een relatie gaat het niet alleen om de ander, maar net zoveel om jou. Een (echt)paar ben je samen. Ervaar je dat nog zo of heb je het gevoel dat je steeds verder uit elkaar groeit? (meer...)